Új regisztráltak
 

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - új képeket töltött fel:

  2017. nov. 18. 16:45

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2017. nov. 18. 16:41

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2017. szep. 28. 12:04

  Oláh László és Somogyi Tímea mostantól ismerősök

  2016. dec. 04. 16:32

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok
  2015. dec. 31. 11:41

  Sturcz Tibor és Somogyi Tímea mostantól ismerősök

  2014. szep. 06. 12:10

  Somogyi Tímea és Somogyi József mostantól ismerősök

  2014. jún. 17. 17:14

  Somogyi Jánosné Eszter és Somogyi Tímea mostantól ismerősök

  2013. márc. 06. 18:09

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2013. feb. 26. 15:10

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2013. feb. 13. 16:12

  Trom Dio, drdragon23 - üzenete:

akkor métr teted fel magad vagy miért fogatad ell de nem nagyom édekel helo csá
  2013. feb. 11. 20:10

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2013. feb. 08. 19:05

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2012. okt. 03. 18:06

  Somogyi Tímea, timeasomogyi megváltoztatta a profilképét.

  2012. jún. 16. 19:16

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

PRÓBÁLD MEG KIOLVASNI! ;-) : ……..Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bte?k egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bte?k a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.és télleg:)
  2012. máj. 04. 11:27
Sebéné Erika
Jóó!Simán elolvastam!És igaz is,hogy nem betűnként olvasunk!:))
  2012. máj. 04. 12:58
Vivien Bereczky
Hahahaaa.......ez jó.....:)))))
  2012. máj. 04. 12:04

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

Bárki is találta ki ezt a 2012 a világ vége dolgot az egy komplett idióta! Nem lesz itt semmi világvége, mert a joghurtom 2013ban jár le!
  2012. máj. 04. 11:34

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

Apa fiával sétál a boltban épp az óvszereket nézegetik. A gyerek kézbevesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi: – Apa, ez kiknek van? – Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra. – A srác kivesz egy 6 db-osat, kérdés ugyanaz, ez kinek van? – Ez fiam, egyetemistáknak. Kettő péntekre, kettő szombatra, kettő vasárnapra. – A srác talál egy 12 db-osat, kérdés detto: ez kinek? Apa válaszol: – Ez fiam, házasembereknek. Egy januárra, egy februárra…
  2012. máj. 04. 11:29

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

Mivel Tarzan az őserdőben nevelkedett, semmit sem tudott a szexről. Jane elhatározta, hogy elmagyarázza neki egy egyszerű példán: -Tarzan, drágam, figyelj kicsit rám. Látod, az, ami ott lóg a lábad között, az olyan, mint egy rongyocska. Ami viszont az én lábam között van, az pedig a mosógép. Neked azt kell tenned, hogy a kis rongyodat ki kell mosnod az én mosógépemben. Tarzannak megtetszett a mosás, így öt napon keresztül éjjel-nappal csak mosott, csak mosott… Jane besokallt a sok mosástól: -Drágám, túlzásba viszed ám, lazíts kicsit, hiszen elkopik a rongyod… Elég lesz, ha egy héten háromszor-négyszer mosod ki… Tarzan erre nagyon szomorú lett, s többé hozzá sem nyúlt a mosógéphez. Persze, az asszonynak ez sem tetszett. Megkérdezte emberét: -Tarzan, mi a bajod? Már egy hónapja nem mostál! Az őserdő királya szinte ragyogott: -Tarzan megtanult kézzel mosni!
  2012. máj. 04. 11:26

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

“az RTL Klub legnagyobb átverése! VV 4 kulisszák mögött, hogy tudja a kedves néző mit néz. 2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.Már a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó „ismerősük”a stábban. A saját fülem–mel hallottam, hogy mondták: „te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibasszvelem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted?” Egyébként a legtöbb nézői szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadóak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy „bent van”és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még arra selett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel nagyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell összevágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak kapni amik „előnyösek” lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató kampányban Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort amikor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz, amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár pl. : Gina esetében, amikor elősször hangoztatta, hogy ki akar menni a riportba hívták és közölték vele, hogy ok. 3 milla lesz. Majd mikor a csatorna számára terhessé vállt ezt a szerződést módosították. Mint ahogy arról sem beszélhetnek, hogy a való világ előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, minden egyes móka, konfliktus és kiborulás mesterségesen generált és a lakók titkos küldetésekben teljesítik azt. Minden egyes párbaj előtt a játékosok pon- tosan tudják ki fog visszajönni, ők tulajdonképpen amatőr színésznek szerződtek a csatornához.
  2012. máj. 04. 11:24

  Somogyi Tímea, timeasomogyi - üzenete:

MEGDÖBBENtő! Egy szép napon gondtalanul sétálsz az utcán szeretteddel, az egyik pillanatban összeesik, mit teszel hirtelen zavarodban? Lehajolsz, szólítgatod, finoman pofozgatod, nem reagál (fél perc). Mit teszel? Bizonytalanul megnézed lélegzik-e, van-e pulzusa, de nincsen (már 2 perc). Mit teszel? Hívod a mentőket, amire zavarodba kinyögöd hol is vagy (már 4 perc). Ezután mit csinálsz? Újra éleszted? De hogyan? Tétovázol, hogy is állj neki, de rászánod magad, leveszed a ruháit, hogy a mellkasához jobban hozzáférj és elkezdenél valamit, de már későn. Még, ha tudod is valamennyire, mit is kellene csinálni, már ÁTLÉPED AZ 5 percet…5 perc után már visszafordíthatatlan károsodások lépnek fel az agyban, 10 perc után pedig már sikertelen az újraélesztés. Hazánkban évente 20-25 ezer ember hal meg hirtelen szívmegállásban, azaz Magyarországon minden 30. percben meghal valaki. Most nézz magadba és tedd fel a kérdést: Te meg tudtad volna menteni azt, aki veled volt? Nem? Akkor most jól vésd az agyadba:Ha melletted összeesik valaki, határozottan szólítgatod, finoman pofozgatod( 20 másodperc), megvizsgálod, nincs légzése, pulzusa (már 1,5 perc), kiszabadítod a mellkasát közben segítségért kiabálsz, felhívatod a mentőket, eközben már megkezded az újra élesztést (5 percen bőven belül vagy)), 30 melkaskompresszió 2 be fúvás, 30 melkaskompresszió 2 be fúvás, 30 melkaskompresszió 2 be fúvás…(10perc) Már kezdesz fáradni, de folytatod…30 melkaskompresszió 2 be fúvás,30 melkaskompresszió 2 be fúvás és megérkeznek a mentők(20.perc). Nem is volt olyan bonyolult ugye? GRATULÁLOK MEGMENTETTÉL EGY ÉLETET!!! Kérek mindenkit, hogy ezt a kis írást likeoljátok, hogy minél több emberhez tudjon eljutni. A likeok gyűjtésével elérhető nyereményekről lemondok, ennek nem az a célja. Ezt az írást Ifjabb Baranyai Lajos (31 év) emlékének ajánlom, aki egy focimeccs alatt esett össze és vesztette életét szív leállás, és a szakszerű újraélesztés hiánya miatt. Köszönettel.: Kovács Tivadar mentős

..
  2012. máj. 04. 11:15
 
 
Oszd meg a közösségi oldalakon:

               

Néhány felhasználónk


Ugrás a mobiltelo.hu -ra