Új regisztráltak
 

  Bábics Márta, cecca - üzenete:

Ennyi bunkó tudálékos, troll, meg gyökér egyént egy kupacon, aztán meg osztja az észt itt mindenkinek ! Na persze tisztelet a kivételnek.Még jó, hogy van akinek neki lehet esni, már virtuálisan, ismeretlenül. Az ilyen, és ehhez hasonlók saját magukat "égetik le" és minősítik.
  2018. okt. 31. 16:22

  Bábics Márta, cecca - üzenete:

Bizonyos Nagy Rozália itt el monda az ember minde oda nem illő, alapot, és jogalapot mellőzve ! Azt sem tudja a hülye vén picsa, csk itt oszja a kéretlen dolgait meg a szitkokat, meg mindenkit eküldhet melegebb éghajlatra (szerinte), meg az a duma hogy "kis taknyos, meg takarodj ! többszörösen ismételve. Mégis ki a jó francnak képzeli az ilyen magát ? Inkább ezeket az egyéneket kén innen kitiltani. Meg biztosan nem volt gyerk szobája" Magába szállhatna már,meg nagyon szégyellhetné magát ! És még másokat mocskol, meg fikáz. Nyomdafetéket nem tűrő stílusban, meg hangemben. Máshonnan már régen kitették volna, az fix ! Nevelje saját magát, ne itt ossza az "észt" ,másoknak ! Meg nem ártana utána nézni a dolgoknak vádaskodás, meg bunkóskodás helyett.
  2018. okt. 27. 18:25
Renáta Mézes
Nem értem én sem akkor, harmadik napja,hogy nem küldi el.
  2018. okt. 28. 19:49
Arnócz Kriszta
Nem értelek benneteket. Ma már több üzenetet is elküldtem. Nektek miért nem sikerül?
  2018. okt. 28. 12:48

  Bábics Márta, cecca - üzenete:

Már csak az a kérdés, hogy aki nincs fent semmilyen közösségi oldalon, és csak 20-as száma van annak hogy lehetne innen üzenni ? Jó páran most adták le ilyen-olyan pl. (megszűnt céges) számukat készülékestől.Na már innen ki is töröltem a "nem élő számokat'" Akkor mit kezdjek a Mázsányii kredtiemmel ? Amik itt vannak finoman szólva is elavultak, és már gagyinak számítanak. Ezer éves nyomó gombos telcsik, meg hasonlók, kinek kellenek ma már ezek ? Ha csak nem az idősebb korcsoport, na de van aki egészen kezd modernizálódni, és felzárkózni. Ők meg úgy sincsenek ilyen oldalakon, már ha van még hasonló mint ez. Ritka "madár, az már biztos". Már mint ez az oldal, főleg a mőködését, (vagy hiányát) nézve. jó lett volna mikor indult, meg még működött (valameddig) de az már nagyon rég volt (talán igaz sem volt)
  2018. okt. 25. 12:49
Arnócz Kriszta
Szinte minden nap küldök SmS-t. Nem értem, hogy nektek miért nem sikerül.
Nem szoktam ezen az oldalon mást csinálni, csak üzenetet küldök és ami legfölül van (mint pl. ez a bejegyzés) megnézem. Hátha valami új infó van az SmS küldésről.
  2018. okt. 27. 13:58
Dj Dragokazov
De IGENIS a facebook fertő!!! Egy dolog kit tiltasz le, mert a jóanyja nem tudta belénevelni a viselkedési normákat, és a helyesírást, de tessék megnézni a falat! Ott amik mennek (ostobáskodás, kutyafüles agyonszerkesztett idegesítő "önképek", és FŐLEG a fakenews), az már egyenesen fertő! Fogadj velem, hogy a mélyentisztelt 99% egyetért ezzel...
  2018. okt. 27. 13:14

  Bábics Márta, cecca - üzenete:

Nekem 20-ra továbbra sem működik. A leg több ismerősöm meg 20-as, pár kivétellel. Bár már 10-éve is ugyan ez volt vele a szitu.
  2018. okt. 15. 19:11
Mezei Erzsébet Böbe
KÉKESI MARIKA, ez így igaz ahogy leírtad! Aki sűrűbben használta az oldalt,láthatta hogy rendszerüzenetben többször is kiírták pár éve hogy a Telenor hálózat mem fog működni!
  2018. okt. 18. 05:54
Arnócz Kriszta
Kékesi Marika. Tipp volt. De 2 éve még biztosan küldtem 20-as számra SmS-t. :-D
  2018. okt. 16. 18:31

  Bábics Márta, cecca - üzenete:

Ez az oldal továbbra sem működik. Csoda hogy még meg van. Éppen csak sms-t nem lehet küldeni, bár ezen nem lepődtem meg. Azért valaki csinálhatna vére valamit. A probléma korántsem új keletű. Jó pár éve ugyan az a nóta, aztán semmi sem történik.
  2018. okt. 13. 17:47
Arnócz Kriszta
A héten minden nap küldtem minimum 5 db SmS-t. Nem értem, hogy neked miért nem működik.
  2018. okt. 13. 20:55

  Bábics Márta, cecca - üzenete:

Már hónapok óta nem működik. Valaki csinálhatna végre valamit. Vagy valamit kirakhatnának hogy mi van. Nagyon kellemetlen, a felhasználóknak.
  2016. szep. 16. 17:50

  Bábics Imre és Bábics Márta mostantól ismerősök

  2014. feb. 09. 15:08

  Bábics Márta csatlakozott a mobiltelohoz.

  2012. nov. 30. 20:32

  Roni * és Bábics Márta mostantól ismerősök

  2020. szep. 30. 05:12
 
 
Oszd meg a közösségi oldalakon:

               

Néhány felhasználónk


Ugrás a mobiltelo.hu -ra